Totech

Join our team!

As we are rapidly growing, Totech Europe is continuously searching for new enthusiastic employees who’d like to join Totech Europe.
Visit our office for a cup of coffee and we would love to discuss the several possibilities with you!

View the current vacancies below or leave an open application.

Open application

Job openings

Totech

Software Support Engineer (NL)

jij weet alles van onze software en kan op deze manier goed support leveren aan onze klanten en ben je hier ook verantwoordelijk voor. Je ondersteunt bij de installaties van onze Dry Rooms & Dry Cabinets, waar nodig. Je ondersteunt bij de levering aan onze klanten in Europa en daarbuiten met als doel een vlekkeloze oplevering om onze goede kwaliteit en betrouwbaarheid te waarborgen. in het ontwikkelen en produceren van slimme, droge opslagoplossingen zoals bijvoorbeeld elektronicachips of printplaten en dit helpt onze klanten wereldwijd met het waarborgen van een hoge kwaliteit in hun productieproces. Op deze manier kunnen elektrische apparaten zoals auto’s en jouw smartwatch zonder enige problemen werken. Dit doen wij met ruim 40 enthousiaste collega’s in Nederland & Duitsland. Samen bouwen we aan Totech Europe en houden wij hierbij innovatie, duurzaamheid & betrouwbaarheid centraal. Dit zie je terug in de producten die wij ontwerpen en ontwikkelen en in onze bedrijfscultuur. Iedereen is gemotiveerd om verder te bouwen aan Totech Europe. je komt te werken op de engineering afdeling waar je zowel samen zal werken met elektronica, mechanische en software engineers. Jij bent verantwoordelijk voor het onderhouden van onze software, test en onderzoekt problemen in het veld en probeert hier een structurele oplossing voor te vinden. Je werkt nauw samen met de afdeling service en rapporteert aan de Lead Software Architect. Zie jij jezelf al werken bij een snelgroeiend, innovatief bedrijf? Solliciteer dan nu voor de functie van software support engineer en wie weet geniet je straks samen met je collega’s van een dagelijkse verse lunch! Upload je brief met motivatie en CV via de knop hieronder t.a.v. Gerry Jetten. Voor extra informatie over deze functie kun je contact opnemen met Gerard-Jan Kater op 085-0230918 of stuur een mail naar: gerard@totech.eu. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Read more
Totech

Sales Manager Automated Products (GER)

Totech Europe B.V. ist der Spezialist für die Entwicklung und Produktion von intelligenten, trockenen Lagerlösungen für feuchtigkeitsempfindliche Elektronik-Komponenten. Totech ist ein aufstrebendes Unternehmen und gehört zur deutschen ASYS-Gruppe mit weltweit über 1.500 Mitarbeitern. Unser Team besteht derzeit aus über 40 engagierten Mitarbeitern, die sich gemeinsam um die Entwicklung, Montage und den weltweiten Vertrieb von Trocknungssystemen für die Elektronikindustrie kümmern. Das Wachstum, das das Unternehmen derzeit erlebt, erfordert eine weitere Vergrößerung des Verkaufsteams in Hattem, daher sucht Totech eine(n) technikbegeisterten Mitarbeiter/in. Wir suchen in Festanstellung eine(n): Als Sales Manager (m/w/d) im Außendienst betreuen Sie von Ihrem Homeoffice, präferiert Großraum Aachen, Köln, Düsseldorf, bzw. gerne auch Vorort in unserem Büro in Aachen, den bestehenden Kundenstamm im Internationalen Vertriebs Gebiet. Sie bauen diesen kontinuierlich weiter auf und aus. Um Kunden bei Vorabnahmen oder Demoterminen zu begleiten sind Sie mehrmals im Monat im Headquarter oder bei einer der Tochtergesellschaften vor Ort. Wir bieten Ihnen eine gründliche Einarbeitung und eine interessante und anspruchsvolle Tätigkeit. Sie erhalten die Möglichkeit, abwechslungsreich und eigenständig zu arbeiten und werden von einem professionellen Team unterstützt. Wir stellen Ihnen ein ansprechendes Dienstfahrzeug mit moderner Ausstattung, ein zeitgemäßes IT-Equipment (Laptop und Smartphone) sowie Firmenkreditkarte zur Verfügung und erleichtern Ihnen somit den Tag. Interessiert? Dann lassen Sie sich von unserem Angebot in einem persönlichen Gespräch überzeugen. Wir freuen uns darauf, Sie kennenzulernen!
Read more
Totech

Sales Manager Non-Automated Products (NL)

jij bent een verkoper in hart en nieren en verkoopt onze producten in de Benelux en stuurt hierbij ons wereldwijde dealernetwerk aan. Je geeft leiding aan de verkoop binnendienst en bent verantwoordelijk voor de efficiënte en effectieve organisatie van het complete verkoopproces van getekende opdracht tot de aflevering van het afgesproken eindproduct. Hierbij bewaak jij de hoge kwaliteit die wij willen leveren aan onze klanten en zorg jij voor het passende product bij de klant. in het ontwikkelen en produceren van slimme, droge opslagoplossingen zoals bijvoorbeeld elektronicachips of printplaten en dit helpt onze klanten wereldwijd met het waarborgen van een hoge kwaliteit in hun productieproces. Op deze manier kunnen elektrische apparaten zoals auto’s en jouw smartwatch zonder enige problemen werken. Dit doen wij met ruim 40 enthousiaste collega’s in Nederland & Duitsland. Samen bouwen we aan Totech Europe en houden wij hierbij innovatie, duurzaamheid & betrouwbaarheid centraal. Dit zie je terug in de producten die wij ontwerpen en ontwikkelen en in onze bedrijfscultuur. Iedereen is gemotiveerd om verder te bouwen aan Totech Europe. als Sales Manager non-automated ga jij leidinggeven aan de verkoop binnendienst en ben je verantwoordelijk voor het dealernetwerk worldwide van onze non-automated producten. Je bepaald met de CEO de kaders voor de verkooporganisatie en bewaakt en beheert de budgetten en werkt nauw samen met marketing, engineering en inkoop. Je rapporteert aan de CEO. Zie jij jezelf al werken bij een snelgroeiend, innovatief bedrijf? Solliciteer dan nu voor de functie van sales manager en wie weet geniet je straks samen met je collega’s van een dagelijkse verse lunch! Upload je brief met motivatie en CV via de knop hieronder t.a.v. Gerry Jetten. Voor extra informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jos Brehler op 06-81478331 of stuur een mail naar: jos@totech.eu. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Read more
Totech

HR Medewerker (NL)

jij gaat de HR manager en de leidinggevenden helpen bij het implementeren en uitvoeren van het HR beleid, omdat wij een groeiende en veranderende organisatie zijn is het van belang om zorgvuldig te werk te gaan. Je zorgt voor de administratieve taken rondom alle HR-taken en bent verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief uitvoeren hiervan. Je beantwoordt vragen van de medewerkers en helpt om de medewerkers gelukkig, kundig, positief en betrokken aan het werk te kunnen laten gaan. in het ontwikkelen en produceren van slimme, droge opslagoplossingen zoals bijvoorbeeld elektronicachips of printplaten en dit helpt onze klanten wereldwijd met het waarborgen van een hoge kwaliteit in hun productieproces. Op deze manier kunnen elektrische apparaten zoals auto’s en jouw smartwatch zonder enige problemen werken. Dit doen wij met ruim 40 enthousiaste collega’s in Nederland & Duitsland. Samen bouwen we aan Totech Europe en houden wij hierbij innovatie, duurzaamheid & betrouwbaarheid centraal. Dit zie je terug in de producten die wij ontwerpen en ontwikkelen en in onze bedrijfscultuur. Iedereen is gemotiveerd om verder te bouwen aan Totech Europe. als HR medewerker kom je te werken op de afdeling personeelszaken en geef je verantwoording af aan de HR manager. Je draagt zorg voor de administratie rondom werving & selectie, documentatie van personeelsgegevens, ziekteverzuim en onderhoud contacten met onze Duitse collega’s, etc. Je ondersteund de leidinggevenden en directie bij het uitvoeren van het personeelsbeleid en mag hierbij ongevraagd advies geven om ze verder te helpen. Zie jij jezelf al werken bij een snelgroeiend, innovatief bedrijf? Solliciteer dan nu voor de functie van HR-medewerker en wie weet geniet je straks samen met je collega’s van een dagelijkse verse lunch! Wil je nog extra informatie over deze functie? Upload je brief met motivatie en CV via de knop hieronder t.a.v. Gerry Jetten. Neem verder contact op met Gerry Jetten voor meer informatie op personeelszaken@totech.eu of bel naar: 085-0230917. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Read more
Totech

Assemblagemonteur (NL)

jij verzorgt de eindmontage van al onze producten tot in de puntjes. Je bent verantwoordelijk voor het bouwen van de, door Totech geleverde producten, dat deze voldoen aan het kwaliteitsniveau. Betrouwbaarheid en de kwaliteit van onze producten en diensten zijn de basis voor ons succes. Wil je meebouwen? Lees dan verder… in het ontwikkelen en produceren van slimme, droge opslagoplossingen zoals bijvoorbeeld elektronicachips of printplaten en dit helpt onze klanten wereldwijd met het waarborgen van een hoge kwaliteit in hun productieproces. Op deze manier kunnen elektrische apparaten zoals auto’s en jouw smartwatch zonder enige problemen werken. Dit doen wij met ruim 40 enthousiaste collega’s in Nederland & Duitsland. Samen bouwen we aan Totech Europe en houden wij hierbij innovatie, duurzaamheid & betrouwbaarheid centraal. Dit zie je terug in de producten die wij ontwerpen en ontwikkelen en in onze bedrijfscultuur. Iedereen is gemotiveerd om verder te bouwen aan Totech Europe. je werkt op de productievloer samen met je mede assemblagemonteurs. Samen zorgen jullie ervoor dat de kasten, halffabricaten en drogers gebouwd en getest worden. Je werkt nauw samen met engineering en ander logistiek personeel en je rapporteert aan de hoofd van productie. Zie jij jezelf al werken bij een snelgroeiend, innovatief bedrijf? Solliciteer dan nu voor de functie van Assemblagemonteur en wie weet geniet je straks samen met je collega’s van een dagelijkse verse lunch! Upload je brief met motivatie en CV via onderstaande button t.a.v. Gerry Jetten. Voor extra informatie over deze functie kun je contact opnemen met Han Zwart op 06-57655958 of stuur een mail naar: han@totech.eu.  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Read more
Totech

Never heard of Totech Europe?

Let us introduce ourselves!

  • We design, produce and sell smart solutions for the Dry Storage of moisture sensitive devices, like electronic chips.
    This way, electronic devices like advanced medical supplies, cars, washing machines and your smartwatch work perfectly.
  • Totech Europe is growing rapidly. We now work with 30 colleagues at our location in Hattem and our customers can be found worldwide.
  • Totech Europe is part of the German ASYS Group. Worldwide we have over 1300 employees.

Our products minimize component failures, component waste and therefore maximize the component quality.
Totech Europe wants to be the leading supplier of sustainable Dry Storage Solutions for electronic manufacturers worldwide.

Totech

Why Totech

  • At Totech, everyone is welcome
  • We focus on the value you bring to the company
  • We offer a great lunch 4 days a week
  • Free fruit, coffee and soft drinks
  • The possibility of working hybrid
  • And so much more reasons…

Apply now